Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Ortaokul Mezunu İşçi Alımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) Ortaokul Mezunu İşçi Alımı

Deli Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilanda ortaokul mezunu işçi alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alınacak personel Daimi kadroda Bahçıvan olarak istihdam edilecektir.

İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilanına göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 182. Şube Müdürlüğü bünyesinde Burdur ilinde istihdam edilmek üzere Kadrolu 1 Bahçıvan işçi alınacaktır. Başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

DSİ 182. şube müdürlüğü personel alımı için başvuru süresi ve şekli.

Adaylar başvurularını 14 Kasım 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik olarak hizmet noktalarından şahsen ve ALO 170 hattını arayarak telefonla yapacaklardır.

Adaylar için kura çekimi 15 Kasım 2022 tarihinde 10:00 - 11:00 saatleri arasında DSİ Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.

Bahçıvan alımı için adayların sahip olması gereken nitelikler nelerdir (1 kişi).

En az ve en fazla ortaokul mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Budanması gereken bitkileri budamak ağaç ve güllere aşılama yapabilmek, Çim biçmek ve ilaçlama işlerini yapabilmek, Mevsimine göre çiçek dikmek ve bakımını yapabilmek, Bitkiye uygun sulama ilaçlama gübreleme işlemlerini yapabilmek, Çalıştığı alanın temizliğinden sorumlu olmak ve işlemleri yerine getirmek, Engelli olmak ve Burdur merkezde ikamet ediyor olmak.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00007145150’dir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum