Devlet Su İşleri Müdürlüğü Personel Alıyor

Devlet Su İşleri Müdürlüğü Personel Alıyor

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi üzerinden yapılan ilanlarla Devlet Su İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 (Dört) adet personel alımı ilanı yayınlandı.

Yapılan ilanla Devlet Su İşleri Müdürlüğüne alımı planlanan ünvanlar ve sayılar şöyledir. 1 (Bir) adet ön muhasebeci, 1 (Bir) adet Sondaj Operatörü/ Sondör, 1 (Bir) adet İnşaat Sürveyanı, 1 (Bir) adet Bilgisayar Teknisyeni alımı yapılacağı ilan edildi.

Alımların ayrıntıları şu şekildedir.  4304211 işkur ilan numarasıyla 1 (Bir) adet Ön Muhasebeci ünvanlı personel alınacak olup adayların Meslek Yüksek Okulu önlisans Muhasebe, Maliye, İşletme bölümü mezunları arasından  bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmaları ve 2016 EKPSS puanı olan adayların başvuruları alınacaktır. Bu ünvandaki çalışacak personel DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş ta çalıştırılacaktır.

4303744 işkur ilan numarası ile Sondaj Operatörü/ Sondör ünvanlı personel alımına ise Lise ve dengi okul mezunları ve Sondör olarak mesleki belge ve sertifikaya sahip olanlar ve 2016 EKPSS P94 puanı olan adaylar başvurabilecektir. Bu unvan personeli DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Antalyada çalıştırılacaktır.

4303636 işkur ilan numarası ile Meslek Yüksekokulu Önlisans Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği ve Bilgisayar Operatörlüğü mezunları arasından, EKPSS puanına sahip olan adaylar arasından 1 (Bir) adet bigisayar teknisyeni alınacaktır. Alınacak personel DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraşta çalıştırılacaktır.

4303697 işkur ilan numarasıyla 1 (Bir) İnşaat Sürveyanı alıncaktır. İlgilenen adaylarda bulunması gereken özellikler şöyledir. Meslek Yüksek Okulu Önlisans İnşaat bölümü mezunu olmak, KPSS P93 puanına sahip olanlar arasından alım yapılacaktır.Alınacak personel DSİ 13.Bölge Müdürlüğü Antalya da çalıştırılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.