Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 56

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 56

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanlar kapsamında çeşitli kadrolarda istihdam etmek üzere toplamda 56 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, yayınladığı personel alımı ilanında şoför, temizlik, kaloriferci, güvenlik, aşçı kadrolarında istihdam etmek üzere toplamda 56 personel alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru tarihleri 22 Temmuz – 26 Temmuz 2019 olarak belirtilmiştir. Adayların başvuru tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adaylarda aranan genel şartlar arasında; Türk vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak yer almaktadır.

Temizlik elemanı, güvenlik elemanı ve şoför alımında adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. Kapıcı-kaloriferci alımı ve aşçı alımı için adayların önlisans mezunu olması ve 2018 yılında yapılan KPSSP93’ten en az 60 puan almış olması gerekmektedir. Yer gösterici alımında lisans mezunu olmak ve KPSSP3’ten en az 60 puan almış olma şartı yer almaktadır.

İstihdam edilecek personeller Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya, Konya, Adana ve Diyarbakır illerinde görevlendirilecektir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.