Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız Sekreter Alımı Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız Sekreter Alımı Yapıyor

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alımı ilanında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan personel alımı yapılacağı açıklandı.

Dışişleri Bakanlığı’nın Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayınladığı ilana göre sözleşmeli sekreter kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 1 Temmuz 2019 tarihi olarak belirtilmiştir. Adayların son başvuru tarihine kadar büyükelçilik binasına şahsen veya posta yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sözleşmeli sekreter alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 46 yaşından gün almamış olmak, en az lise veya dengi okullardan mezun olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak yer almaktadır.

Ayrıca adayların her türlü iklim koşulunda görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, çok iyi derecede İspanyolca ve Türkçe bilmesi ve bilgisayar ve daktilo kullanabilmesi de adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır.

İstihdam edilecek olan personel Türkiye Cumhuriyeti Asuncion Büyükelçiliği’nde görevlendirilecektir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.