Diyanet 5 Bin 600 TL Maaşla Yeni 7 Kamu Personeli Alımı

Diyanet 5 Bin 600 TL Maaşla Yeni 7 Kamu Personeli Alımı

27 Mayıs 2020 Resmi Gazete kamu personeli alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan güncel kılavuzlarda yer alan bilgilere göre; Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında münhal bulunan kadrolar için 7 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı ila

Kamu personeli alımı süreci dahilinde 2020 Mayıs ve Haziran ayları memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 27 Mayıs 2020 Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Diyanet İşleri 5 Bin 600 TL maaş ile 7 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Memur Alımı ilanları arasında yayımlanan Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı kamu personeli alımı için 7 kişilik kontenjan açıldığı ve ilgili münhal kadrolara Genel İdare Hizmetleri sınıfına mensup Müfettiş Yardımcısı alımları yapılacağı ilan edildi.

Başvuru Süreci

Bugün (27 Mayıs 2020) Resmi Gazetesinde yayımlanarak resmiyet kazanan istihdam ilanı için yayımlanan bilgilere göre; adayların Müfettiş Yardımcısı alımları için yapacakları başvurular 1 Haziran 2020 tarihinde başlayacak ve 15 Haziran 2020 tarihi gün sonunda sona erecek.

Her aday güncel başvuru kılavuzunda yer alan evrakları temin ederek; şahsen ve online olarak Diyanet İşlerinin resmi internet mecralarından olan ve resmi diyanet.gov.tr adresinden ulaşılabilen DİBBYS (İKYS) Programı aracılığı ile başvuru yapacaktır.

Başvuru Şartları

Diyanet İşleri 7 Müfettiş Yardımcısı memur alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylardan talep edilen genel başvuru şartlarına göre; başvuru yapacak olan adayların; En az lisans düzeyinde dinî yükse öğrenim görmüş olmak, 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, başkanlığın vaizlik, dengi ve üstü kadrolarında görev yapıyor olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartlarını haiz olması gerekmektedir.

Alımlar için yazılı ve sözlü sınav uygulaması yapılacak olup; başvuruların akabinde hak kazanan adaylar için 11 Ağustos 2020 saat 14:00’te yazılı sınav uygulaması yapılacak olup; 25 Ağustos 2020 tarihinde ise Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde saat 10:00’da sözlü sınav uygulaması yapılacaktır.

5 bin 600 TL maaş ile göreve başlayacakları ifade edilen Diyanet İşleri 7 Müfettiş Yardımcısı alımı

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum