DSİ En Az İlkokul Mezunu Kadrolu Temizlik Görevlisi Alımı Güncel İlan

DSİ En Az İlkokul Mezunu Kadrolu Temizlik Görevlisi Alımı Güncel İlan

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alınacak personeller daimi kadroda görev yapacaktır.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 23. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Kastamonu ilinde istihdam edilmek üzere 3 temizlik görevlisi alınacaktır. Kadrolu personel alımında adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) personel alımı için başvuru şekli ve süresi.

Adaylar başvurularını 4 Kasım 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik, Hizmet noktalarına giderek şahsen ve ALO 170 hattını arayarak telefonla yapacaklardır.

Adaylar için kura çekim işlemleri 14 Kasım 2022 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında DSİ 23. Bölge Müdürlüğünde yapılacaktır.

Temizlik görevlisi alımında adayların sahip olması gereken nitelikler nelerdir (3 kişi).

18 - 35 yaş arasında olmak, En az İlkokul en fazla Lise mezunu olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Eski hükümlü belgesine sahip olmak, İlan tarihi itibarı ile Kastamonu ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00007127926’dır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum