DSİ İşçi alımı başvuruları başladı

DSİ İşçi alımı başvuruları başladı

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından İŞKUR üzerinden işçi alımı için başvurular başladı ve 8 Kasım’da sona erecektir. Adaylar başvurularını hangi şartlarda ve ne şekilde yapılacağı verilmiştir.

DSİ tarafından İŞKUR’a verilen ilan ile işçi alımı yapılmaktadır. İŞKUR üzerinden kamu işçisi alımı kategorisinde ilan yayınlanmıştır. İlana başvurular 4 Kasım 2019 tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 8 Kasım günü mesai bitimidir. Alınacak olan işçiler 13. Bölge Saymanlık Müdürlüğü’nde istihdam edilecektir. Alıma başvuru 00005239818 iş ilan numarası ile yapılacaktır.

Başvuru Şartları; TC vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak, özel şartları sağlamak, kamu haklarından yasaklı olmamak, güvenlik soruşturmasından geçmek, askerlikle ilişiği olmamak şartları sağlanmalıdır. SGK’dan emeklilik, yaşlık ya da malullük aylığı alınmamalıdır.

Alınacak olan işçi pozisyonlarına göre mezuniyet ya da mesleki eğitim gibi şartlar aranmalıdır. Adayların sondör yeterlilik belgesine sahip olması gerekir. Bu belge İŞKUR’a ibraz edilmelidir. Başvuranların Antalya il sınırlarında ikamet etmesi gerekir.

Başvurular İŞKUR üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Başvuru süresi içinde başvuru yapılmalı ve istenen evraklar sunulmalıdır.

İlanda yer alan kadronun 4 katı kadar aday listeye girecektir. Bu adaylar içinden asil ve yedekler çekilecek olan noter kurası ile belirlenecektir. Kuralar 21 Kasım 2019 tarihinde çekilecektir. DSİ 13. Bölge müdürlüğü toplantı salonunda kura çekimi yapılacaktır. Kura'da çıkan adaylar sözlü sınava girecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.