EGM Kadrolu 94 Memur Alımı İlanı Yayımladı

EGM Kadrolu 94 Memur Alımı İlanı Yayımladı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu olmak üzere hizmetli alımları ile aşçı alımları yapacak. EGM 90 hizmetli alımı ile 4 aşçı alımı başvurularına dair tüm detaylar aşağıdadır.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne kadrolu personel 2020 - 4. dönem 90 hizmetli alımı ilanı ile 2020 - 6. dönem 4 aşçı alım ilanı olmak üzere iki farklı ilanla 94 kadrolu kamu personeli memur alımı ilanı yayımlandı. EGM 94 memur alımı başvuru şartlarını ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık.

EGM Memur Alımı Başvuru Süreci

90 Hizmetli alımı için ise başvurular 25 Ocak 2021 - 29 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 4 Aşçı alımı için başvurular 1 Şubat 2021 - 05 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

Hizmetli ve Aşçı Alımı Mezuniyet Şartı

Emniyet Genel Müdürlüğüne hizmetli memur alımları için herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak şartı aranıyor. Aşçı alımları için de lise mezunu olmak şartı aranıyor. Lisede yiyecek içecek hizmetleri alanı ve dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Beslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı- Turizm/otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak şartı aranıyor.

Memur Alımı KPSS Şartı

90 Hizmetli ve 4 aşçı alımı için adayların merkezi sınav puanı olarak yalnızca 2020 yılında yapılan KPSS-P94 puanı esas alınacaktır. KPSS’den ise en az 70 taban puan isteniyor.

EGM Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartlarına ve diğer tüm başvuru illeri ile kontenjanların dağılımına aşağıdaki başvuru kılavuzlarından ayrı ayrı inceleyebilirsiniz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum