Elazığ SYDV (Memur) Büro Görevlisi Alımı

Elazığ SYDV (Memur) Büro Görevlisi Alımı

Elazığ Arıcak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayınlanan personel alımı ilanında büro görevlisi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Elazığ Arıcak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, büro görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 1 memur alımı yapacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 16 Ağustos 2018 tarihine kadar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yapan adaylar için evrak son teslim tarihi 17 Ağustos 2018 olarak açıklanmıştır.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; psikoloji, sosyal hizmetler, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, aile ve tüketici bilimleri bölümlerinden mezun olmak, bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek ve sertifika sahibi olmak, son altı aydır vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak yer almaktadır.

İstihdam edilecek personel daimi olarak istihdam edilecektir. Yayınlanan personel alımı ilanında Kamu Personeli Seçme Sınavı da dahil olmak üzere herhangi bir sınav şartı belirtilmemiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum