Emniyet 25 Bin 500 Polis Alacak

Emniyet 25 Bin 500 Polis Alacak

İçişleri Bakanlığına Bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yerleştirilmek üzere 25 bin 500 polis alımı daha yapılacağını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı.

Bakan Soylu 21. dönem mezunları için düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Bakan Soylu polis alımlarına ve polis olmak için öğrenci alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu 25 bin 500 polis alımı daha yapılacak açıklamalarında bulundu.

Bakan Süleyman Soylu kürsüde yaptığı konuşmada ülkenin huzuru ve güveni için büyük bir gayret içinde çalıştıklarını aktaran Soylu, "Özellikle 15 Temmuz ve arkasındaki hain yapılanmanın güvenlik birimlerimizde yarattığı tahribatı kapatıp artıya geçmeye çalışıyoruz dedi. Emniyet teşkilatımızdaki personel sayımıza 15 Temmuz sonrasındaki süreçte ülke genelinde 68 bin 779 yeni polis ilave ettik. Yalnız İstanbul'da 17 bin 465 polis arkadaşımızı göreve başlattık. Bugün 21. donem mezunlarımızla birlikte 18 bin 426 evladımız emniyet teşkilatımıza katılmış olacak. Yıl sonuna kadar 25 bin 500 kişilik daha alım planlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl da 35 bin yeni öğrenci alacağız." Dedi.

Sitemiz olarak takipçilerimize polis, memur ve işçi alımlarını zamanında ve detaylı bir şekilde sunmaktayız. Bakan açıklamasının ardından gelebilecek kılavuzları ve alımları zamanında takipçilerimiz ile paylaşacağız. İlanlar cebine gelsin istiyorsan uygulamalarımızı ücretsiz indirerek takip sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum