En Az 10 Bin TL Maaşla Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

En Az 10 Bin TL Maaşla Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Kamu Üniversitesine 10 bin 500 TL ile 21 Bin TL arası olmak üzere maaşla çalışacak kamu personeli alımı için başvuru ilanı yayımlandı. Yüksek maaşla üniversite kamu personeli alımı online başvuru ekranı aşağıdadır.

2021 yılı Şubat ayı kamu personeli alımları için İzmir ili iş ilanları kapsamında en az 10 bin 500 TL ücretle çalıştırılmak üzere İzmir Katip Çelebi üniversitesi için sözleşmeli kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacak yazılı sınavla 6 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için başvurulara dair detaylar ise şu şekildedir:

10 Bin 500 ile 21 Bin TL Arası Maaş

1 Kıdemli Yazılımcı alımı için Aylık Brüt Sözleşme Ücretinin 2,4 katı ücret,

2 Tecrübeli Yazılımcı Aylık Brüt Sözleşme Ücretinin2,0 katı ücret,

2 Yazılım Geliştirici Aylık Brüt Sözleşme Ücretinin1,5 katı ücret,

1 Tecrübeli Sistem Yöneticisi Aylık Brüt Sözleşme Ücretinin 3,0 katına kadar olmak üzere ücret ödenecektir. Aylık Brüt Sözleşme Ücreti 7000 TL'dir.

Genel Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımaları gerekiyor. Diğer başvuru şartlarına başvuru ekranından erişim sağlayabilirsiniz.

Mezuniyet şartları

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği YÖK’ce kabul edilmiş yurt dışındaki üniversitelerden mezun olmak,

Ayrıca diğer dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki üniversitelerden mezun olmak gerekiyor.

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını 9 Mart 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. Aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden başvurular çevrim içi olarak yapılacaktır. Başvurularda gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum