En Az Lise Mezun KPSS 60 ve 70 Puanla Memur Alımı Başvuruları

En Az Lise Mezun KPSS 60 ve 70 Puanla Memur Alımı Başvuruları

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımı başvuruları devam ediyor. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi yayınladığı ilan ile farklı kadrolara toplam 84 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60, KPSS 65 ve KPSS 70 puanla memur alımı başvuruları devam ediyor. Alım yapılacak pozisyonlar ve adresleri hangileri olduğu haber detaylarda…

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayınlanan ilan ile büro personeli, destek personeli, mimar, mühendis, teknisyen ve tekniker kadrolarında personel alınacağı ilan edildi. Toplamda 84 personel alımı yapılacak olup her bir kadro için şartlar ayrı ayrı açıklandı. Başvuru yapacak adaylardan KPSS puanı istenmektedir. Eğitim durumuna göre ilgili KPSS ve puan türünden gerekli puanın alınması şart koşulmuştur.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların memuriyete engel bir suç işlememesi gereklidir. Bu durum adli sicil kaydı ile kontrol edilecektir. Erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gereklidir. Tecilli, muaf ya da yapılmış olması kabul edilecektir. Her bir kadro için aranan eğitim şartları da diploma göstermek suretiyle ispatlanacaktır. Bazı kadrolar için istenen tecrübe şartı da SGK prim dökümü ile kanıtlanacaktır.  Hali hazırda sözleşmeli statüde çalışan ya da son 1 yıl içerisinde çalışmış olanlar yine aynı göreve başvuruda bulunamayacaklardır. 1 yıldan fazla bir süredir istifa etmiş olanlar için ise herhangi bir sakınca yoktur.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İlanda belirtilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek olan adaylar başvurularını şahsen yapmak zorundadır. Posta yoluyla ya da internet üzerinden gönderilen başvurular kabul edilmeyecek ve değerlendirmeye alınmayacaktır. Ancak kendisi şahsen başvuru yapamayacak olan adaylar vekaleten başvuru imkanını değerlendirebilir. Başvurular ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sonuçlandırılmalıdır. İlanda istenilen bilgi ve belgelerin de eksiksiz bir şekilde verilmesi gerekmektedir.

Müracaat esnasında istenen bilgi ve belgelerin yanlış bir şekilde verilmesi durumunda bunun sorumluluğu başvurana ait olacaktır. Ayrıca kişi hakkında yasal işlem başlatılması da söz konusu olacaktır. Eğer kişinin yanlış belge verdiği sonradan anlaşılırsa bir ay içerisinde de ilişiği kesilecektir. Kamuya verilen zarar için de ayrıca bir soruşturma açılması söz konusu olacak ve zararlar kişinin kendisinden temin edilecektir. Bu yüzden adayların son derece dikkatli bir şekilde bilgi ve belgelerini vermeleri gereklidir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum