EPDK 24 Kamu Personeli Alacak

EPDK 24 Kamu Personeli Alacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK yayınladığı ilan ile 24 kamu personeli alacak. Alımlar giriş sınavı ile gerçekleşecek olup 4 Mart 2019 tarihi bitimine kadar devam edecektir.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Giriş sınavı ile gerçekleşecektir. Başvurular başlamış olup 4 Mart 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Başvurular 25 Şubat 2019 da başlayacak olup 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 23:59‘a kadar internet adresinde yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

Adayların, fotoğrafları ile ön ve arka tarafı yer alacak şekilde mezuniyet belgelerini (eğitimini yurt dışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

EPDK internet adresinde yayımlanan "Başvuru Formu" doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile Kuruma elden, e-posta veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Yönetim görevlisi 15 kişi alımı için şartlar; Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, Personel, Personel Yönetimi, Maliye, İşletme, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, İşletme-Muhasebe, İşletmecilik, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Sigortacılık, Finans ve Muhasebe, Finans önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Mühendis 6 kişi alımı için; Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği/Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği olması gerekmektedir.

Mühendis 2 kişi alımı için; Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği mezunu olması gerekmektedir.

Mühendis 1 kişi alımı için; Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği mezunu olması gerekmektedir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.