Erciyes Üniversitesi 113 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi 113 Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi 15 Haziran 2017 tarihinde 113 personel alım ilanı yayınladı. İlan için son başvuru tarihi 30 Haziran olarak belirtildi. Başvurular Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’ndan alınacak başvuru formu ile yapılacaktır. Şartlar..

Erciyes Üniversitesi 15 Haziran tarihinde 113 personel alım ilanı yayınladı. 1 eczacı, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 102 hemşire, 8 sağlık teknikeri istihdam edilecektir.

Başvurular 30 Haziran 2017 tarihine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’ndan temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İşe alınan personeller sözleşmeli olarak çalıştırılacak olup ücretleri özel bütçeden karşılanacaktır. İşte 113 personel alımı için gereken şartlar:

Eczacı alımı için: Yükseköğretim Kurumlarının Eczacılık Fakültesi lisans programından mezun olmak gerekmektedir. (KPSS şartı aranmamaktadır, mülakat sonucuna göre belirlenecektir.)

Diyetisyen alımı için: Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Beslenme ve Diyetetik programından mezun olmak, Yataklı Tedavi Kurumlarının Diyet Ünitesi Total Parenteral Nutrisyon (TPN) Hizmetlerinde görev yapmış olmak ve sigorta belgesi ile belgelemek gerekmektedir.

Fizyoterapist alımı için: Yükseköğretim Kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarından mezun olmak şartı aranmaktadır.

Hemşire alımı için: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak şartı aranmaktadır. (Hemşireler ameliyathane, yoğun bakım vb. ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.)

Sağlık Teknikeri alımı için: 1 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Ön Lisans Anestezi, Anestezi Teknikerliği Programından mezun olmak, 1 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulların Ön Lisans Radyoterapi mezunu olmak, 1 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programından mezun olmak, 1 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programından mezun olmak, 1 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Odyometri veya Odiometri Programından mezun olmak ve 3 kişi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından mezun olmak gerekmektedir.

Eczacı alımı hariç 2016 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.