Erzurum SYDV Memur Alımı

Erzurum SYDV Memur Alımı

Erzurum SYDV Personel Alım İlanı Yayınladı. Erzurum Karayazı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 3 kişi Memur alacak olup başvuru son 09 Ocak 2017 tarih olarak açıklanmıştır.

Erzurum Valiliği Karayazı Kaymakamlığı SYDV 2 kişi Büro Görevlisi ve 1 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak toplam 3 kişi İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müraacat edecek adaylarda 1 kişi işçi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, İngilizce bildiğini gittiği kurslardan alınan sertifikalarla belgelendirmesi, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir. Bilgisayar Sertifikası olması gerekmekte olup tercih sebebidir. Kamu Personeli Seçme Sınavında 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Büro Görevlisine müraacat edecek adaylarda 2 kişi işçi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, İngilizce bildiğini gittiği kurslardan alınan sertifikalarla belgelendirmesi, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir. Bilgisayar Sertifikası olması gerekmekte olup Bayan olması tercih sebebidir. Kamu Personeli Seçme Sınavında 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Başvuracaklar Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip olması gerekmektedir. Erzurum iş ilanları kariyer.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi, İkamet belgesi, Erzurum Karayazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 3 personel alımına başvuracak adaylar Erzurum da ikamet edecek olup son 12 Ocak 2017 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İşin Süresi Daimi (2 ay deneme süreli) olarak belirtilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.