Erzurum ve Osmaniye SYDV 7 Memur Alımı

Erzurum ve Osmaniye SYDV 7 Memur Alımı

Osmaniye ve Erzurum Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürlüğü 7 Memur Alım ilanı 17 Temmuz 2017 de yayınladı. Başvurular başlamış olup 30 Temmuz 2017 de sona erecektir. Alınacak Personel sayısı 7 kişi olarak bildirilmiştir.

Erzurum ve Osmaniye Valiliği Horasan Kaymakamlığı SYDV Memur İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı. Alınacak personeller Erzurum için 2 kişi Büro Görevlisi ve Osmaniye 5 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak istihdam edilecektir. Başvurular başlamış olup başvuru son tarih 30 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar başvuracakları ilan adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Vatandaşların yardım taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerinde yürümesine ve dışarıda iş yapmasına engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmaması, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak tercih sebebidir. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS puan türüne göre en az 60 puan almış olması gerekmekte.

Başvuracak adayların varsa iş deneyim belgesini sunacaklardır. Başvuracakların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip dezavantajlı gruplarla çalışabilecek kişiler alınacaktır.

Erzurum ve Osmaniye Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisine müracaat edecek adaylarda 7 kişi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Bilgisayar Sertifikası olan, B sınıfı sürücü belgesine sahip, 18 Yaşını bitirmiş 35 Yaşından büyük olmayan ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Felsefe, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Muhasebe, PDR, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişimleri Sistemleri ve İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinden mezun olmak. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi, İkamet belgesi ile başvurmak istedikleri İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü personel alımına başvuracak adaylar Erzurum ve Osmaniye de ikamet edecek olup son 30 Temmuz 2017 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum