ESKİ Genel Müdürlüğü 5 İşçi Alıyor

ESKİ Genel Müdürlüğü 5 İşçi Alıyor

Eskişehir Eski Genel Müdürlüğü 03 Ocak 2018 de iş kurumu üzerinden lise mezunu 5 beden işçisi alacağını yayınladı.

İş Kurumu ESKİ Genel Müdürlüğü Eskişehir adresine 5 kişi Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan (TMY) olanların başvuracakları bir ilandır. Başvurular başlamış olup 12 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir. Başvuracak adaylar başvurularını aşağıda verilen ilan numarası ile yapabilmekteler.

Beden işçisi 5 kişi alımına lise mezunu olan adayların başvurusu kabul edilecektir. Ayrıca Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P94 puan türünden 1 puanı olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Alınacak kişilere toplu iş sözleşmesi ile belirlenen sosyal haklar verilir.

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS P94) sonuçları geçerli olup, başvurular buna göre yapılacaktır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar başvurularını iş kurumu üzerinden 00004197587 iş ilan numarası ile 12 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar internet ortamında online veya şahsen İŞKUR’a başvuru yaparak sonuçlandırılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum