Et ve Süt Kurumu Açıktan 60 İşçi Alımı

Et ve Süt Kurumu Açıktan 60 İşçi Alımı

Et ve Süt Kurumu İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 60 kişi olarak duyuruldu. Başvurular 06 Ocak 2017 tarihinde son bulacaktır.

Et ve süt Kurumu 60 işçi alımı yapacağını 28 Aralık 2016' da  Duyurdu.Yapılan Açıklamaya göre Başvurular Şahsen veya İşkur müdürlüğü internet sitesi üzerinden aşağıda belirtilen ilan numaraları ile yapılabilecektir. Başvuru Tarihi son günü 06 Ocak 2017 olarak Belirlendi, Çalışma Yeri Sivas Et Kombinası Müdürlüğüdür.

Başvuru şartları, 40 kişi Kasap için İlköğretim Mezunu olması yeterlidir, kpss şartı yok Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) Herhangi bir Bulaşıcı hastalığının olmaması, (SEKAP) sertifikasına sahip olması Ustalık ve kalfalık belgesine veya Çok Tehlikeli İşler sınıfında yer alan işlerde çalışacak olanların Mesleki Eğitimlerine Dair Mesleki Eğitim Belgelerinden birine sahip olması gerekmektedir. Adaylar şahsen veya İşkur 00003528339 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler. Kura yeri Tarihi Sivas Et Kombinasyonu Müdürlüğünde 17 ocak 2017 tarihinde saat 13:00 ila 14:00 da yapılacaktır.

2 Kişi Elektrikçi (Genel) için Lise ve Dengi okullardan Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi bir bölümü mezunu olmak KPSSP94 Puan Türünden En az 60 puanı bulunmak Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) Adaylar şahsen veya İşkur 00003527708 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler.

5 Kişi Ambar / Depo Görevlisi için Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Bir okuldan mezun olmak, MEB onaylı Bilgisayar Sertifikası, KPSSP94 en az 60 puanı bulunmak, Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir). Adaylar şahsen veya İşkur 00003527794 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler.

9 Kişi Şoför – Yük taşıma için İlköğretim mezunu olması KPSS şartı yok, E veya D sınıfı sürücü belgesi sahip olmak  ( Yeni sınıflandırmaya göre C1E, C, CE, D1E, D Sınıfı). Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) Adaylar şahsen veya İşkur 00003527905 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler.

3 Kişi Soğutma Sistemi Operatörü alımı için Meslek Yüksek Okulu Önlisan İklimlendirme ve Soğutma Bölümü Olması KPSSP93 60 puana sahip olması gerekmekte. Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) Adaylar şahsen veya İşkur 00003528437 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler. Sivas iş ilanları kariyer.

1 kişi Kaynakçı ( oksijen ve elektrik ) alımı için Lise ve Dengi bir okulun Metal teknolojisi, Metal işleri, Kaynakçılık Bölümü mezunu olmak, KPSSP94 Puan Türünden 60 puan almış olmak, Vardiyalı ve Tehlikeli sınıfa giren işlerde çalışabileceğini Gösterir Sağlık Kurulu raporu( işe alınmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) Adaylar şahsen veya İşkur 00003528393 İlan numarası ile işkur internet sitesi üzerinden başvurabilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum