Eti Maden 198 Kamu Personeli Alımı Başvuru Songün

Eti Maden 198 Kamu Personeli Alımı Başvuru Songün

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü yayınladığı duyuru kamu personeli alımı başvuruları başlamış olup son gün olan 2 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor. Farklı fabrikalarda istihdam edilmek üzere toplamda 198 işçi alımı yapılacağı ilan edilmişti.

Eti Maden İşletmeleri 198 kamu personeli alımı başvuru songün. Başvuruları devam eden ilana 2 Ocak 2019 tarihi bitimine kadar online olarak başvuru yapabilirsiniz.

Alım Yapılacak Pozisyon ve Yerler; Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında 198 işçinin nerede istihdam edileceği de belirtildi. Bu kapsamda Bandırma ve Emet müdürlüklerine, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü ve Bigadiç müdürlüğüne işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları; Eti Maden İşletmeleri yayınladığı duyuruda başvuru şartlarının İŞKUR üzerinden açıklanacağını belirtti. Ayrıca başvurular da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Bunun için adayların İŞKUR’a üyelik yapmalarında fayda vardır. Üyelik işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilebileceği gibi en yakın İŞKUR şube müdürlüğüne gidilerek de üyelik kaydı yapılabilir.

Bunun haricinde eğitim şartının şimdiden açıklandığını da ifade etmek gerekir. Öyle ki tüm pozisyonlar için meslek lisesi ve dengi okullardan mezun olmak şartı aranmaktadır. Ancak pozisyonlara göre mezun olunması istenen bölümler de farklılık göstermektedir. İŞKUR İlanları tarafından ilan edilecek şartlar ile bu konu daha da ayrıntılı bir hale kavuşacaktır.

Eti maden ilan kılavuzu için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum