Eti Maden 66 Kadrolu İşçi Alacak

Eti Maden 66 Kadrolu İşçi Alacak

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından alımı gerçekleştirilecek 66 kadrolu işçi alımı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. Alım 3 farklı İşletme Müdürlüğüne yapılacak.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 3 İşletme Müdürlüğüne 66 kadrolu işçi alımı duyuruldu. İlan kılavuzu Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlandı. Yayımlanan duyuruya göre lise ve önlisans mezunları başvuru yapabilecek.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor Ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İle Emet Bor İşletme Müdürlüğüne 66 Sürekli İşçi Açıktan Alınacaktır.

Bandırma Bor Ve Asit Fabrika işletme müdürlüğü 24 kişi, Emet Bor İşletme Müdürlüğü 12 kişi ve Kırka Bor İşletmesi Müdürlüğü 30 kişi olmak üzere 66 işçi alımı gerçekleşecektir.

Balıkesir Bandırma Bor ve Asit Fabrikası İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 24, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 30, ve Emet İşletmesi Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 12 olmak üzere toplam 66 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen 66 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 22.08.2019 tarih ve 28130 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 27.08.2019 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu 66 sürekli işçi için aranılan şartlar.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından sayfasında 27.08.2019 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum