Gaziantep Üniversitesi 64 Kamu Personeli Alım Başvuruları Bitiyor

Gaziantep Üniversitesi 64 Kamu Personeli Alım Başvuruları Bitiyor

13 Temmuz 2018 tarihi itibari başlayan Gaziantep Üniversitesi 64 kamu personeli alım ilanı için başvurular halen devam etmektedir.

Gaziantep Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen duyuruda 2016 KPSS B grubu puan türü esas alınacağı alımlarda ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezun Sosyal çalışmacı, hemşire, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli alımı gerçekleştirileceği ve toplam kadro sayısının 64 olacağı açıklanmıştır. Kadro dağılımı ise şu şekildedir; 48 Lisans mezunu hemşire, 2 sağlık meslek lisesi mezunu hemşire, 1 sosyal çalışmacı, 10 Ön Lisans Sağlık Teknikeri, 2 diğer sağlık personeli şeklindedir.

Gaziantep Üniversitesi 64 kişilik kamu personeli kadrosu için aranan şartlar ise şu şekilde belirlenmiştir; Adaylarda genel olarak Türkiye Cumhuriyetinde aranan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'ınci maddesindeki memur olma şart ve usullerinin yanı sıra farklı şartlarda aranmaktadır.

Güvenlik soruşturması sonucunda atanmaya engel bir durumun olmaması, Erkek adayların askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olması ve her kadro için belirlenen özel nitelik ve şartlara uygun olunması gerekmektedir. Başvuruda bulunan adaylardan ortaöğretim mezunu adaylar için 2016 KPSS P94, Ön lisans mezunu adaylar için 2016 KPSS P93, lisans mezunu adaylar ise 2016 KPSS P3 puan türüne göre işlem yapılacaktır.

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanında belirtilen açıklamada başvurular 13 Temmuz 2018 tarihinde mesai başlangıcı ile başlayarak 27 Temmuz 2018 saat 17.00’a kadar sürecektir. Adaylar Gaziantep Üniversitesi internet sitesinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak, KPSS sonuç belgesi, E-Devlet üzerinden alınacak mezuniyet belgesi, kimlik fotokopisi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formunu doldurarak Gaziantep Üniversite Tıp Fakültesi Dekanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular hiçbir suretle geçerli kabul edilmeyecektir. Her aday sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecektir.

Başvuru sonucunda KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar gerçekleştirilecektir. Gaziantep Üniversitesi kamu personeli alımı sonuçları Gaziantep Üniversitesi internet sitesinde açıklanacak olup güvenlik soruşturmasından sonra göreve başlatılacaktır. Ve bu duyurudan başka herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.