Gaziantep Üniversitesi ilkokul mezununu 8 işçi alıyor

Gaziantep Üniversitesi ilkokul mezununu 8 işçi alıyor

Sözleşmeli personel alımları kapsamında güncel İŞKUR iş ilanlarınca bir yeni istihdam ilanı yayımlandı. İlkokul ve lise mezunu adayların kabul edileceği alımlar için Gaziantep Üniversitesi 8 işçi alımı yapacak. Detaylar haberimizde…

Kamu üniversiteleri dahilinde devam eden kamu personeli alımı için Resmi Gazetede bir yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre Gaziantep Üniversitesi tarafından 8 sözleşmeli personel alınacağı ilan edildi.

8 Sözleşmeli Temizlik Görevlisi Alımı

Gaziantep Üniversitesi rektörlüğü onayı ile çıkılan personel alımı ilanında adayların 8 kişilik kontenjan ile temizlik görevlisi unvanı ile görevlendirileceği ilan edilmiştir. Alımlar İŞKUR aracılığı ile takip edilecektir.

Başvuru Süreci

Bugün itibari ile başlayan 8 sözleşmeli personel alımı için son başvuru tarihi 28 Şubat 2020 olarak açıklandı. Adaylar 00005419643 numaralı İŞKUR iş ilanı ile online olarak resmi internet sitesinden başvuru işlemlerini tamamlayacaktır.

Adayların mesleki engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak ve en az ilkokul diplomasına sahip olmak şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Sonuçlar 6 Mart 2020 tarihinde Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda çekilecek kura ile belli oalcaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum