Göç İdaresi 81 Şehir 335 Memur Alımı

Göç İdaresi 81 Şehir 335 Memur Alımı

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere ilan yayınlandı. Göç İdaresi 81 İl ve 335 kamu personeli alımı (Memur) yapıyor. Başvuruya kimler başvurabilir işte detaylar.

Göç İdaresi 81 şehir sözleşmeli 4/B merkez teşkilatına 79 (yetmiş dokuz) adet Büro Personeli ve 1 (bir) adet Kameraman pozisyonları için toplam 80 (seksen) adet memur alımları yapılacaktır. Taşra teşkilatına 239 (iki yüz otuz dokuz) adet Büro Personeli ve 16 (on altı) adet Sosyal Çalışmacı pozisyonları için toplam 255 (iki yüz elli beş) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

İlanın detayında görüleceği üzere önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. Öğrenim durumları çeşitli olduğu üzere ve hangi şehir kaç kişi alıyor aşağıda bulunan ilan kılavuzunda mevcuttur.

Alımlara kimler başvuru yapabiliyor. Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01 Ocak 1983 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar) 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan, lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 ve üzerinde KPSS puanı almış olması gerekmektedir. KPSS puan türü esas alınarak yapılacak başarı puan sıralamasına göre ilan edilen pozisyonun 4 (dört) katı adayın içerisinde bulunmak.

Adaylar İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde yer alan; “Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formundan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçerek 09 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00’da başlayıp 17 Nisan 2018 tarihinde saat:18:00’da başvuru linki aracılığıyla elektronik ortamda müracaat edeceklerdir. Başvuru e-Devlet şifresi ile yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.