Hacettepe Üniversitesi 115 Memur ve Tekniker Alımı

Hacettepe Üniversitesi 115 Memur ve Tekniker Alımı

Hacettepe Üniversitesi 115 memur ve tekniker alımı önlisans ve lisans mezunu 17 Eylül 2018 de yayınladı. Alınacak personel için başvurular 17 Eylül 2018 de başlamış olup 1 Ekim 2018 tarihinde son bulacaktır.

Hacettepe üniversitesine istihdam edilmek üzere 115 memur ve tekniker alım ilanı 17 Eylül 2018 de duyurdu. KPSS grubu puan sırasına konulmak kaydıyla önlisans ve lisans sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular Üniversiteye 1 Ekim 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

90 hemşire Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.

3 fizyoterapist Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak, kardiyopulmoner rehabilitasyon alanında eğitimini ve/veya deneyimini kanıtlamak.

3 diyetisyen Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik Bölümü ya da Beslenme ve Diyetetik Yüksekokullarının 4 yıllık lisans programından mezun olmak.

20 sağlık teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane veya Cerrahi Teknikerliği Programı 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde görevlendirilmek üzere). Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Patoloji Laboratuvar Teknikleri Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi Programı 2 yıllık ön lisans mezunu olmak. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Elektronörofizyoloji Programı 2 yıllık ön lisans mezunu olmak.

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete’de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastanelerinde görevlendirmek amacıyla Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara giderleri Özel Bütçe ve Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak. 01.01.1983 ve sonrası doğumlu olmak. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek. Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak.

Başvurular 1 Ekim 2018 tarihinde son bulacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum