Hacettepe Üniversitesi KPSS 65 ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Hacettepe Üniversitesi KPSS 65 ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Hacettepe Üniversitesi tarafından çıkılan personel alımı ilanı için farklı unvanlarda toplamda 7 kişilik kontenjan ile kamu personeli alımı yapılacağı ilan edilmiştir. KPSS 65 puan şartı aranan üniversite kamu personeli alımı için başvurular başlamıştır.

Hacettepe Üniversitesi birimlerince hazırlanan güncel kılavuz ile yeni istihdam süreci başlayacağı ve üniversite dahilinde kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alımlar için adaylardan KPSS 65 puan talep edilmektedir.

Kamu üniversitelerinin çalışmaları ve hizmet faaliyetleri alanlarında gerekli olan ve eksiklikleri tespit edilen alanlara yeni personel alımı ve işçi alımı gerçekleştirme süreçleri devam etmektedir.

Alımların yapılacağı üniversiteler tarafından kontenjanlar, unvanlar, başvuru süreci ve başvuru şartları hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.

Hacettep Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Yayımlanan son ilanlarda yer alan bilgilere göre Hacettepe Üniversitesi tarafından kamu personeli alımı yapılacak olup; adaylar için gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Unvan ve Kontenjanlar

Hacettepe Üniversitesi kamu personeli alımı için verilen kontenjan ve ilan bilgilerinde yer alan ibarelere göre; alımların 2 kişi olmak üzere Destek Personeli (Garson), 4 kişi olmak üzere Destek Personeli (Aşçı) ve 1 kişilik kontenjan ile olmak üzere de Teknisyen alımı yapılacaktır. ETİ Maden KPSS Şartsız Lise Mezunu Personel Alıyor

Başvuru Şartları ve Süreci

Başvuru yapacak olan adaylardan; Destek Personeli Alımları için başvuru yapacak olanların; Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri / Mesleki ve Teknik Liseler dahilinde eğitim verilen Yiyecek ve İçecek Bölümlerinin Servis dalından mezun olmak şartı aranırken ayrıca alanında en az 2 sene deneyim ve KPSS P94 puan türünden de 65 puan almış olmaları talep edilmektedir.

Diğer alım için Teknisyen kontenjanına başvuru yapacak olan adayların; Mesleki ve Teknik Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümlerinin Yapı Tesisat Sistemleri dalından mezun olmaları şartı aranırken; 2018 KPSS P94 puanı olarak en az 65 ve B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerektiği ilan edilmiştir.

Başvurular için güncel kılavuz aşağıda yer almakta olup; adayların 14 gün içerisinde HÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosu / Sıhhiye Yerleşkesi Spor Salonu İçi Altındağ – ANKARA adreslerine şahsen başvuru yapmaları gerektiği ilan edilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.