İBB Mühendis, Aşçı 5 Personel Alımı Başvuru Şartları

İBB Mühendis, Aşçı 5 Personel Alımı Başvuru Şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi gıda alanında 5 personel alımı başvuruları devam ediyor. Belediye personeli alımı için ilan yayımlanan İBB, başvuruları kariyer sayfasından alıyor. Son başvuru tarihi ise resmi sayfada 6 Aralık 2019 olarak belirlendi.

İBB Kariyer sayfasında yayımlanan 5 belediye personeli alımında en az ilkokul mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu adaylardan başvuru toplanacak. Başvurulardan sonra uygun görülen adaylar mülakata çağrılacak. 

Kadro dağılımı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan alım duyurusunda aşçı, aşçıbaşı, bulaşıkçı, aşçı yardımcısı ve gıda mühendisi alımı için kadro açıldı.

Başvurular nasıl yapılacak:

Yayımlanan belediye personeli alımı ilanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin online iş başvuruları için açmış olduğu resmi web sayfası olan "Kariyer İBB" sitesinden ilgili alım ilanlarına başvuru yapılacak. Başvurular için son tarih 6 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvuru koşulları:

İBB'nin yayımladığı duyuruda aşçı alımı için en az ilkokul mezunu olup aşçılık ustalık belgesine ve hijyen sertifikasına sahip olunması şartı vardır. Aşçıbaşı alımı için en az lise mezunu olup aşçılık ustalık belgesine ve hijyen sertifikası bulundurulması gerekmektedir.

Bulaşıkçı alımında en az ilkokul mezunu, aşçı yardımcısı alımında en az ilkokul mezunu ve aşçılık kalfalık belgesine ile tercihen hijyen sertifikasına sahip olma şartı bulunmaktadır. Gıda mühendisi alımında aranan şart ise gıda mühendisliği bölümü mezunu olunmasıdır.

Belediye başkanlıklarının yapacağı alımlar için personel alımı sayfamızı takip edebilirsiniz. Kariyer İBB sayfasındaki açık iş pozisyonları için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.