İhsaniye Belediyesi Kamu Personeli Alıyor

İhsaniye Belediyesi Kamu Personeli Alıyor

Afyon İhsaniye Belediye Başkanlığı eğitim şartsız (okuma yazma bilen) alımı yapacak. Son başvuru 25 Ocak.

Türkiye İş Kurumu İhsaniye Belediye’sine eğitim şartsız 2 geçici beden işçisi (Temizlik) alacak. İş süresi 5 ay 29 gün süreli olacaktır.

Aranan Şartları: İlana erkek ve bayan adaylar başvurabilir. Eğitim şartı yoktur ancak okuma yazma şartı vardır, dış çevre temizlik işi yapmasına mani bir sağlık durumu olmamak,

Kriterlere uyan uyan ilana başvurmak isteyen adaylar 25 Ocak gününe kadar Afyonkarahisar İŞKUR İl Şube Müdürlüğüne şahsen veya İşkur internet adresinden 00004220735 numaralı iş kurumu ilanına başvuru yapmaları gerekir.

İlana başvuran ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından 31 Ocak 2018 tarihinde saat 10.00 – 11.00 arası İhsaniye Belediye Başkanlığı binasında Noter huzurunda kura çekilecektir. Şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi yapılmak üzere İhsaniye Belediye Başkanlığına gönderilecektir.

Başvuru yapan ve kuradan çıkan adaylar gerekli belgeleri işveren Belediyeye vermeleri gerekir. İşe kabul edilen adaylar Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesinde 5 ay 29 gün geçici süreyle temizlik işi yapmak üzere istihdam edilecektir.

İşkur’un ilgili ilanına kişisel durum normal olan adaylar ile eski hükümlü, engelli, TMY (Terörle Mücadelede yaralanan) adaylar da başvuru yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum