İkizdere Belediyesi Beden İşçisi Alımı Açıklandı

İkizdere Belediyesi Beden İşçisi Alımı Açıklandı

İkizdere Belediyesi Personel Ltd. Şti. tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilanda alınacak personelin daimi kadrolu Beden İşçisi olarak kurum bünyesinde görev yapmak üzere alınacağını belirtiliyor.

Rize İli İkizdere Belediyesi Personel Ltd. Şti. İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak personelin daimi kadrolu Beden İşçisi olarak kurum bünyesinde görev yapmak üzere alınacağını belirtti.

Adaylarda aranan nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel akıl sağlığı veya bedensel engeli bulunmamak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, En az 2 yıl İkizdere ilçesinde ikamet etmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak ve Erkek olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru için istenen belgeler

İkametgah belgesi, Kimlik fotokopisi, Adli sicil belgesi, Ehliyet belgesi, Askerlik belgesi ve Diploma fotokopisi istenmektedir.

Adaylar için başvuru tarihi 24 Nisan 2020’dir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum