İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli, Eski Hükümlü Personel Alımı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli, Eski Hükümlü Personel Alımı

Yapılan ilanda İl Milli Eğitim Müdürlüğü kendi bünyesinde çalıştırmak üzere engelli, eski hükümlü ve terörle mücadelede yaralanan statüsünde olanlar için kamu personeli alımı yayınladı.

İş kurumu üzerinden yayınlanan ilan ile Yozgat İli Milli Eğitim Müdürlüğü lise, önlisans ve lisans mezunu engelli, eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralananlar kadrolarına alınmak üzere kamu personeli alımı yayımladı. Başvuruları iş kurumu üzerinden aşağıda verilen numaralar ile on-line veya şahsen şubelere yapılabilir.

Büro işçisi 4 kişi için 00004523349 ilan numarası ile başvuru yapılabilir. Başvuracaklar engelli olması ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

Beden işçisi 7 kişi için 00004523146 iş ilan numarası olarak yayınlanmıştır. Adaylar eski hükümlü, TMY (terörle mücadelede yaralanan) olması ve en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Büro işçisi 2 kişi için 00004523221 ilan numarası ile başvuru yapılabilir. Adaylar lise mezunu olması ve engelli statüsünde olması gerekmektedir.

Büro işçisi 4 kişi için 00004523256 iş ilan numarası ile başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuracaklar önlisans mezunu ve engelli statüsünde olması gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.