İlkokul, lise mezunu 11 kişilik belediye ve öğretmenevi İŞKUR ilanları

İlkokul, lise mezunu 11 kişilik belediye ve öğretmenevi İŞKUR ilanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanlarına yenileri eklendi. 26 Ağustos 2020 iş ilanları dahilinde yayımlanan iki farklı ilan ile belediye ve öğretmenevi personel alımı ilanları yayımlandı.

Türkiye genelinde devam eden kamu personeli alımı, memur alımı, sürekli işçi alımı ve geçici işçi alımı ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Farklı kurum ve kuruluşların ilanları resmi site aracılığı ile yayımlanıyor.

İŞKUR İş İlanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı duyurulan ve takip edilen personel alımı ilan bilgilerine göre iki farklı kurum tarafından ilana çıkıldı. KPSS puan şartı aranmayan başvurular için yaş ve başvuru şartları belli oldu.

Belediye Personel Alımı

İŞKUR resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre; Erzincan iş ilanları kategorisinden yayımlanan ve ilçe belediyesi olarak kamu hizmeti vermeye devam eden Üzümlü Belediyesi tarafından yapılacağı açıklanan personel alımları için kontenjan bilgileri açıklandı.

Toplamda 10 kişilik kontenjan açılan alımlar içi adayların Çöpçü unvanı ile görevlendirileceği beyan edilirken; başvuruların yapılacağı usul ve yöntemlere dair detaylar ilan edildi.

Başvuru Şartları

En az ilkokul mezunu ve en fazla lise mezunu olan adayların yapacakları başvurular için her adayın yaş şartına da uygun olması gerekmektedir. adaylar en az 18 en fazla 50 yaşında olmak koşulu ile başvuru yapabilecektir.

26 Ağustos 2020 İŞKUR iş ilanları aracılığı ile yayımlana  personel alımları için yapılacak olan başvurular İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile online olarak yapılacaktır. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek olan personel alımı başvuruları için adayların takip edecekleri ilan numarası 00005650923 olarak ilan edilmiştir.

Başvuruların akabinde sonuçların belirlenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı "Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp Ve Atık Maddeler İle İlgili İşler" kurs bitirme belgesine sahip olan adaylar arasından kura çekimi yapılacaktır.

10 Eylül 2020 saat 10:00’da Üzümlü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda kura çekimi gerçekleştirilecektir.

Öğretmenevi ASO Personel Alımı

Ayrıca 1 kişilik kontenjan ile açılan bir diğer personel alımı için de adayların Çamaşırcı (Genel) (Çamaşırhane Görevlisi) unvanı ile Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunda görev almaları için 18-45 yaş aralığında, en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

00005647258 numaralı ilan üzerinden online olarak yapılacak başvurular için kurum binasında 2 Eylül 2020 tarihinde kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum