İş Bankası 2 Şehre 7 Büro Memuru Alımı Yapıyor

İş Bankası 2 Şehre 7 Büro Memuru Alımı Yapıyor

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya En az Lise mezunu 7 Büro Memuru alımı yapılacağı belirtildi.

Türkiye İş Bankası tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre alınacak 7 Personelin Balıkesir Bandırma Şubesi 5 Personel ve Çanakkale Şubesi 2 personel olmak üzere Büro Memuru olarak istihdam edileceği belirtiliyor.

Balıkesir Bandırma Şubesi Başvuru yeri, şekli ve zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 29 Ocak 2021’dir. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvurularını yapabilirler. 

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Büro Memuru için aranan nitelikler (5 Personel Sadece Engelli Olanlar)

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak (29 Ocak 2003 – 30 Aralık 1990), Türk vatandaşı olmak, Mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve Balıkesir il ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.
 
Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005825760’dır.

Çanakkale Şubesi Başvuru yeri, şekli ve zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 13 Şubat 2021’dir. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvurularını yapabilirler. 

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Büro Memuru için aranan nitelikler (2 Personel Sadece Engelli Olanlar)

En az Lise en fazla Önlisans mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak (13 Şubat 2003 – 15 Ocak 1991), Türk vatandaşı olmak, Mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (Yapmış veya Muaf) ve Çanakkale ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005846807’dir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum