İŞKUR Çok Sayıda TYP Personeli Alım İlanı Yayımladı

İŞKUR Çok Sayıda TYP Personeli Alım İlanı Yayımladı

EGM, İçişleri Bakanlığı, Diyanet, Adalet Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve Belediyelere alınacak olan TYP personelleri için İŞKUR ilan yayınladı. Başvuracaklar ilkokul, lise önlisans veya lisans mezunu olması gerekmektedir. KPSS şartı yok.

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlar ile Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı, Diyanet, Adalet Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve Belediyeler çok sayıda TYP personeli alacak. Alım yaparken Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmayacak. İŞKUR ilanları çok sayıda TYP personeli alım ilanı yayınladı. İşte o detaylar.

Başvuru yapmak isteyenler İŞKUR üzerinden açılan ilanlara elektronik ortamda başvurabilecekler. İŞKUR’a kayıtlı işsiz olma, 18 yaşını tamamlama, malul dul yetim aylığı almıyor olma şartları sağlanacak. Ayrıca örgün eğitim öğrencisi olmama (açık öğretim okuyor olunabilir), göreve başlama tarihi itibariyle herhangi bir sosyal yardım almıyor olma şartları da sağlanmalıdır.

Her bir kadro için ilana açılma tarihi belirtilmiştir. Adaylar İŞKUR üzerinden başvuruların açılmasını bekleyecektir. İlanlara başvurular genel olarak 2019 Ocak ayı itibariyle açılacaktır. Bitiş tarihi ise 2019 Haziran ile Temmuz aylarında olacaktır. Her bir aday başvuracağı kadroyu İŞKUR’dan takip etmelidir.

Sadece bir kaç taneyi sunuyoruz diğerleri için başvuru adresi aşağına bulunan link adresinden ulaşabilirsiniz. 110 kişi Gaziantep, 65 kişi Tunceli, 110 Şanlıurfa, 30 Hakkari ve 170 kişi Muğla’da çalışmak üzere alınacaktır. Yalnızca merkezde değil, ilçelerde de alım yapılacaktır.

Alınacak kişiler çevre temizliği, ağaçlandırma, kamusal altyapının yenilenmesi, park düzenlemeleri, MEB bakım onarım temizlik alanlarında olacak şekilde görevlendirilecektir. En çok kadro ise çevre temizliği personelleri için açılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum