İŞKUR EÜAŞ Lise Mezun 4 Bin TL Maaşla Personel Alımı İlanı

İŞKUR EÜAŞ Lise Mezun 4 Bin TL Maaşla Personel Alımı İlanı

İŞKUR tarafından 3 farklı ilan ile Elektrik Üretim A.Ş. kadrolarına yerleştirilmek üzere 4 bin TL maaşla personel alımı yapılacağı duyuruldu. EÜAŞ başvuru yapacaklar için verilen farklı öğrenim durumu bulunmakta olup detaylar haberimizde.

İŞKUR Elektrik Üretim A.Ş. yeni personel alımı ilanları yayınlandı. 3 ilanda EÜAŞ lise mezun 4 bin TL maaşla personel alımına kimler başvuru yapabilecek? Öğrenim durumu ve İŞKUR kamu ilan numaraları haberde sunuldu.

Diğer Teknisyenler ve Teknikerler alımı 2 kişi Tekirdağ; Metal İşleri, Bilgisayar, İnşaat, Kimya, Tesviye, Torna, Makine, Elektronik, Elektrik – Elektronik ve Elektrik bölümü ortaöğretim mezunu olmaları isteniyor. Çalışma adresi Tekirdağ olan ilana 00005408388 iş ilan numarası ile başvuru yapılabilir.

Diğer Teknisyenler ve Teknikerler alımı 1 kişi Mersin; Metal İşleri, Bilgisayar, İnşaat, Kimya, Tesviye, Torna, Makine, Elektronik, Elektrik – Elektronik ve Elektrik bölümleri olması gerekmektedir. Mersin çalışma adresi ve 00005408391 iş ilan numarası ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Diğer Teknisyenler ve Teknikerler alımı 3 kişi Çanakkale; Metal İşleri, Bilgisayar, İnşaat, Kimya, Tesviye, Torna, Makine, Elektronik, Elektrik – Elektronik ve Elektrik lise ve dengi okul mezunları başvurulabilir. Çanakkale şehri çalışma yeri olarak ilan edilmiş olup, 00005408393 İŞKUR kamu iş ilan numarası olarak verilmiştir.

Alımlara başvuru yapacaklar verilen ilan numaraları ile başvuru yapabilecektir. Noter kura tarihi; EÜAŞ Genel Müdürlüğü Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Yolu 7.km No:166 Çankava/ANKARA adresinde 2 Mart 2020’de yapılacaktır. Bu ilanlara sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum