İŞKUR Güncel Başvuruları Bitecek Kamu Personeli Alımı

İŞKUR Güncel Başvuruları Bitecek Kamu Personeli Alımı

İŞKUR güncel yayında bulunan kamu kurumları kamu personeli alımı ilanları bulunmaktadır. Adaylar başvurularını saat 23:59 kadar internet ortamında yapması gerekmektedir.

Kamu kurumların İŞKUR üzerinden yayınlanan güncel ilanlarını siz takipçilerimize sunuyoruz. İŞKUR güncel kamu personeli alımı başvuruları sona eriyor. Güncel kamu personel alımları için adaylar başvurularını saat 23;59 bitimine kadar online olarak yapabilecekler.

rektörlüğü sürekli işçi alımı ile görevlendirileceklere 2350 ile 3500 maaş verilecektir. İŞKUR kamu ilanları güvenlik görevlisi, sıvacı, inşaatçı, boyacı, sıhhi tesisatçı ve temizlik görevlisi alımı yapılacak. tarafından hazırlanan 3 ilandan ikisi Hasta Bakımı ve Temizlik Görevlisi olarak istihdam edilecek olup; bu alımlar için 30 ve 34 kişilik olmak üzere toplamda 64 kişilik istihdam yapılacağı açıklandı. Ayrıca 6 kişilik kontenjanla sınırlı olmak üzere Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı da ilan edildi.

Rektörlüğü yayınladığı ilan kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından 15 sürekli işçi alımı 16 Mayıs 2020 tarihinde başlamış olup ilgilenen adaylar için son başvuru tarihi 20 Mayıs 2020 olarak yapılacaktır.

 kamu işçi alımı yapıyor. İŞKUR ilanları ile en az ilkokul mezunu adaylar arasından alım yapılacak. Satın alma görevlisi ve beden işçi alımı olarak yapılacaktır.

sayfamızda günlük olarak alımlara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum