İŞKUR ilkokul, lise, önlisans belediye personel alım ilanları

İŞKUR ilkokul, lise, önlisans belediye personel alım ilanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayımlanan kamu personeli alımı ilanlarına güncel başvuru kılavuzları eklenirken; Belediye Personel Alımı dahilinde farklı unvan ve kontenjanlarda daimi personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kamu personeli alımı ilanları arasında yerini alan ve İŞKUR iş ilanları aracılığı ile yayımlanan personel alımı süreçlerine dair başvuru şartları belli oldu. Online başvuruların başladığı alımlar için adayların başvuru yapacakları unvan ve kontenjan bilgileri haber detayında yer alıyor.

İŞKUR İş İlanları

6 Ocak 2021 İŞKUR iş ilanları dahilinde yer alan alımlar için 4 farklı duyuru hazırlandı. Çankırı iş ilanları kategorisinden duyurulan iş ilanları için adayların hak kazanmaları halinde Çankırı Yaylakent Belediyesinde görev yapacakları beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Yaylakent Belediyesi Yerel Yönetimler personel alımı ilanları için hazırlanan dört farklı ilanda birer kişilik alımlar ile toplamda dört kişilik görevlendirme yapılacaktır.

Başvuru yapacak olan adayların tek kişilik alım ile başvuru yapacakları unvanlar dahilinde Taksi Şoförü, Elektrik ve Elektronik Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı ve Elektronik Teknolojisi Teknikeri alımları üzerinden işlem yapmaları mümkün olacaktır.

Başvurular Başladı

6 Ocak 2021 iş ilanları dahilinde yer alan başvuruların bugün itibari ile başladığı ilan edildi. İŞKUR resmi internet adresi üzerinden online olarak yapılacak başvurular için aşağıda yer alan ilan takip numaraları üzerinden takip gerçekleştirilmesi gerektiği duyuruldu.

Adayları için son başvuru tarihi 11 Ocak 2021 gün sonuna kadar devam edecek olup; başvuruların akabinde hak kazanan adayların belirlenebilmesi için kura çekimi yapılacaktır.

Yaylakent Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan personel alımları için belediye binasında 13 Ocak 2021 saat 09:00 tarihinde kura çekimi gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

Elektronik Teknolojisi Teknikeri alımı için 00005829101 numaralı ilan ile adayların 18-27 yaş aralığında, alanında önlisans mezunu adaylar olması gerekmektedir.

Sıhhi Tesisatçı alımı için 00005829082 numaralı ilan ile ilkokul mezunu ve 30 yaşını aşmamış olan adaylar tercih edilecektir.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni  alımı için 00005829067 numaralı ilan ile 18-27 yaş aralığında ve alanında lise mezunu olan adaylar tercih edilecek olup; ayrıca Taksi Şoförü alımı için 00005829003 numaralı ilan aracılığı ile 40 yaşını aşmamış olan en az ilkokul mezunu olan adaylar kabul edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum