İŞKUR İş İlanları ile KPSS’siz BTÜ 12 daimi işçi alımı Yapacak

İŞKUR İş İlanları ile KPSS’siz BTÜ 12 daimi işçi alımı Yapacak

Bursa Teknik Üniversitesi İŞKUR üzerinden KPSS’siz 12 daimi işçi alımı yapmak için ilan kodu yayımladı. Başvuruların İŞKUR e-şube sayfasından yapılacağı alım duyurusunda en az ilkokul mezunu olma şartı bulunmaktadır.

İŞKUR iş ilanları ile 16 Aralık 2019 tarihli Bursa'dan da alım duyurusu eklendi. Bursa Teknik Üniversitesi işçi alımı ile KPSS’siz üniversite 12 daimi işçi alımı yapacak. Son başvuru tarihi ve ilan başvuru ekranı ise İŞKUR e-şube sayfasından adaylara açıldı.

Son başvuru tarihi 20 Aralık 2019 olarak belirlendi. Böylelikle alımlar hafta içi 5 gün gerçekleştirilecek. Bursa Teknik Üniversitesi 12 daimi işçi alımına başvuruda bulunmak isteyen işçi adayları, e-devlet şifresi ile İŞKUR e-şube internet adresi üzerinden İş Arayan linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

Başvurularda kullanılacak ilan numarası ise "00005306525" olarak belirlenmiştir. Bu ilan numarası ile başvuru kabul etmektedir.

En az İlköğretim en çok Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu işçi alacak. Kura sonucu 27 Aralık 2019'da belli olacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.