İŞKUR İskenderun Üniversitesi güvenlik ve personel alım ilanları

İŞKUR İskenderun Üniversitesi güvenlik ve personel alım ilanları

19 Haziran 2020 İŞKUR iş ilanları yayımlandı. Farklı şehir ve farklı kategorilerde yayımlanan istihdam bilgilerine göre İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere güvenlik ve işçi alımı için ilanlara çıkıldı. Başvuru şartları haberim

Kamu personeli alımı noktasında önemli bir istihdam ağı sağlayan kamu üniversiteleri işçi alımı ve personel alımı ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre İskenderun Teknik Üniversitesi farklı unvanlarda istihdam yapacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi İş İlanları

Hatay şehrinde hem akademik hem de kamu hizmetleri vermeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesinde 3 farklı unvanda toplamda 5 kişilik personel alımı yapılacağı ilan edildi. Söz konusu ilanlar İŞKUR resmi internet sayfasından ilgili adayların bilgilerine sunuldu.

Kontenjan ve Unvan Detayları

İskenderun Teknik Üniversitesi kamu personeli alımı için bugün itibari ile İŞKUR aracılığı ile yayımlanacak olan personel alımlarına dair verilen bilgilere göre; 1 ve 2 kişilik ayrı ayrı olmak üzere toplamda 3 kişilik Güvenlik Personeli alımı yapılacak olup; ayrıca 1 Elektrikçi ve 1 İnşaat İşçisi alımı yapılacaktır.

Başvuru Süreci

Hatay iş ilanları dahilinde yayımlanan İskenderun Teknik Üniversitesi personel alımları için başvurular; bugün (19 Haziran 2020) tarihi itibari ile başladı. İlgili ilanlara başvuru yapacak olan adayların aşağıda açıklanan İŞKUR iş ilan numaraları ile İŞKUR resmi internet sitesinden online olarak elektronik ortamda başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi de 23 Haziran 2020 olarak ilan edilmektedir.

İŞKUR İlan Numaraları ve Başvuru Şartları

İskenderun Teknik Üniversitesi personel alımları dahilinde yukarıda verilen bilgilere göre yapılacak olan alımlar için; 

1 Güvenlik Görevlisi alımı için adayların takip edeceği İŞKUR ilan numarası 00005544634 olarak ilan edilirken; 2 Güvenlik Görevlisi alımı için ise ayrıca 00005544577 numaralı ilanın takip edilmesi gerektiği açıklanmaktadır. Adayların en az ilkokul mezunu olmaları talep edilmektedir.

1 Elektrikçi alımı için başvuru yapılacak İŞKUR iş ilanı numarası 00005544658 olarak ilan edilirken; adayların en az ilkokul mezunu olması ve mesleğinde yeterli şartları sağlayabiliyor olması gerekmektedir.

1 İnşaat İşçisi alımı için adayların 00005545002 numaralı İŞKUR ilanı ile işlem yapması gerekmekte olup; başvuru yapacak olan adayların 18 ile 30 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Kura Bilgileri

Başvuruların akabinde sonuçların belirlenmesi için 7 Temmuz 2020 tarihinde İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Konferans Salonunda kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.