İŞKUR Kamu İlanları Yayınlandı. İki Üniversite Kamu Personeli Alımı Başvuruları

İŞKUR Kamu İlanları Yayınlandı. İki Üniversite Kamu Personeli Alımı Başvuruları

İŞKUR kamu iş ilanları yayınlandı. İki üniversite tarafından yayınlanan ilanda 17 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Alımı yapılacaklara işçi, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi unvanları verilecektir.

İŞKUR kamu ilanları yayınlanarak başvuru kabul etmeye başlamıştır. İki üniversite kamu personeli alımı başvuru şartları ve unvanları yayınlandı. alınacaklar temizlik görevlisi, işçi ve güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecektir. Alımı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından yapılıyor.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilanla 13 işçi alımı yapılıyor. Şartlar 18 yaşını dolduran ve 30 yaşını aşmayan, memur olmaya engel durumu olmayan, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan kişiler başvuru yapabilecektir. Ayrıca adayların İzmir sınırlarında ikamet etmeleri şarttır.

İlan kapsamında lisans mezunu 10 silahsız güvenlik görevlisi ve ile en az lise mezunu 3 diğer personel alınacaktır. Güvenlik görevlisi olmak için başvuran adayların valiliklerce verilen özel güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekir. Ayrıca bu görevi yapmaları için boy ve kilolarında alt üst sınır ile vücut kitle indeksine de bakılacaktır. Alınan kişiler silahsız olarak görev yapacaktır. Güvenlik görevlisi alımı 00005461378 numarası ile temizlik personeli alımı için 00005461521 numara ile başvuru yapılacaktır.

Başvuru 16 Mart 2020 tarihinde yayınlanan ilana başvurular 21 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular İşkur üzerinden şahsen ya da elektronik olarak alınacaktır. Başvuru şartlarını sağlayan adaylardan kontenjanın 4 katı kadarı kura ile belirlenecektir. Kuralar 28 Mart 2020 tarihinde Buca/İzmir adresindeki İİBF fakültesinde çekilecektir. Kurada ismi çıkan adaylar belge teslimi yapacak ve sonrasında sözlü sınava alınacaktır. Üniversite tarafından takvim yayınlanacaktır. Sınav sonucunda kontenjan kadar asil ve yedek aday belirlenecektir. En yüksek puan alan adaydan başlayarak işe alımlar gerçekleştirilecektir. Personel alım sürecine ilişkin tüm ilanlar üniversite web adresinden yayınlanacaktır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilanla 4 işçi alımı yapılıyor. Yayınlanan ilana 18 yaşını dolduran ve 30 yaşını aşmayan, memur olmaya engel durumu olmayan, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmayan, vardiyalı çalışmaya uygun olan askerlikle ilişiği olmayan kişiler başvuru yapabilecektir. Ayrıca adayların Eskişehir sınırlarında ikamet etmeleri şarttır.

İlan kapsamında en az ilköğretim mezunu 4 temizlik personeli alınacaktır. Alınan kişiler ihtiyaca göre üniversitenin uygun görülen birimlerinde istihdam edilecektir. Temizlik ve çevre düzeni gibi konularda çalışacaklardır. Başvuru 00005461448 numaralı İŞKUR iş ilanı ile yapılacaktır.

Başvuru 16 Mart 2020 tarihinde yayınlanan ilana başvurular başlamıştır ve 21 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular İşkur üzerinden şahsen ya da elektronik olarak yapılabilecektir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar arasından kura çekimi yapılacaktır ve kontenjanın 4 katı kadar aday belirlenecektir. Kuralar 27 Mart 2020 tarihinde çekilecektir.

Kurada ismi çıkan adaylar üniversite tarafından ilan edilen takvime göre belge teslimi yapacaktır. Belgeleri eksiksiz ve doğru olanlar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınavda adaylar pek çok yönden değerlendirilecektir. Mülakat sonucunda kontenjan kadar asil ve yedek aday belirlenecektir.

En yüksek puan alan adaydan başlayarak işe alımlar gerçekleştirilecektir. İşe alınan kişiler 2 aylık deneme süresine tabidir. Bu süre içinde memnun kalınmayan kişiler sebepsiz işten çıkarılabilecektir. İşten çıkarılanların yerine ise yedek adaylar çağrılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum