İŞKUR MEK 8 Şehre personel alımı başvuruları, Son gün 15 Nisan

İŞKUR MEK 8 Şehre personel alımı başvuruları, Son gün 15 Nisan

İŞKUR Mesleki Eğitim Kursları (MEK) ile Türkiye genelinde binlerce vatandaşa iş imkanı sağlamaya devam ediyor. Mesleki Eğitim Kursları ile birlikte kalifiye personel statüsünde olan kursiyerlere iş garantili eğitim veriliyor. İşte detaylar…

Türkiye genelinde yaşanan işsizlik sorunu ile ilgili olarak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından geliştirilen uygulamalar dahilinde Mesleki Eğitim Kursları (MEK) programları ile iş garantili eğitimlerin verilmesine devam ediliyor.

Kalifiye Personel Yetiştiriliyor

Piyasada yaşanan niteliksiz iş gücünün de önüne geçilmesi amacıyla iş bulmak isteyen vatandaşların belirlenmiş olan zanaat programlarında eğitilerek kalifiye personeller haline getirilmelerinin önü açılıyor.

MEK ile İş Garantisi Sağlanıyor

MEK programı ile mezun olan kursiyerlere piyasada iş bulma garantisi verilirken; kurs sırasında verilen iaşe masraf ödemesi de kursiyerlere yardımcı olan bir diğer konu olarak ön plana çıkıyor. Nisan 2020 MEK başvuruları için de onlarca farklı alanda başvuru süreci başlatıldığı ilan ediliyor.

8 Şehirde 36 Farklı MEK İlanı

İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile ilan edilen bilgilere göre; 8 farklı şehirde 36 farklı ilan açıldı. Adayların aşağıda yer alan linkten başvuru yapması mümkün olup; ilanların açıldığı şehirler ise; Mardin, Afyonkarahisar, Erzurum, Adana, Denizli, Rize, Malatya, İstanbul olarak açıklandı.

Son başvuru tarihi 15 Nisan 2020 olan İŞKUR MEK başvuruları için tıklayınız.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum