İŞKUR Noter Katibi ve Havaalanı Sekreter Alımı Yayımladı

İŞKUR Noter Katibi ve Havaalanı Sekreter Alımı Yayımladı

Türkiye İş Kurumu tarafından noter personel alımı olarak noter katibi, havaalanı sekreter alımı ve havalimanı mimar alımı yayımlayarak başvuru kabul etmeye başlamıştır. Adayların başvuruları İş Kurumu üzerinden belirtilen tarih sonlarına kadar yapılabilir

Türkiye İş Kurumu tarafından noter personel alımı (noter katibi), havaalanı sekreter alımı, havalimanı mimar alımı ilanlarına yayınlamış ve başvuruları almaya başlamıştır. Alım 3 farklı şehre yapılacaktır. İstanbul Sabiha Gökçen havaalanı, Muğla Dalaman Havalimanı ve Konya 8. Noterliği alımları yapacaktır. Noter katibi alımı ve havaalanı personel alımı ilan detayları ve numaraları aşağıda verilmiştir.

Konya 8.Noterliği İŞKUR ilanları üzerinden yayımladığı duyurusu ile büro memuru alımı olarak yapacağı ilan etti. Başvuruları iş kurumu üzerinden 00005192419 iş ilan numarası olarak yayınlanmış ve başvuru kabul etmeye devam ediyor. Başvuru son tarih olarak 31 Ekim 2019 açıklanmıştır.

Daimi statüde noter katibi olarak yetiştirmek üzere Lise mezunu, bilgisayar bilgisi olan, 28 yaş altı erkek personel alınacaktır. Askerliğini yapmış olması gerekmektedir. F klavye kullanmasını bilen kişiler tercih edilecektir.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kontrolü sekreter alımı 25 ile 40 yaş arası bay bayan adayların başvuru 00005204634 ilan numarası ile yapabilecek. Alıma son başvuru tarihi olarak 7 Kasım 2019 tarihi verilmiştir. Kooperatif merkezinde danışmada telefonlara bakmak, gelenleri yönlendirmek ve muhtelif yazı işlerini yapmak. Çalışma saatleri: 08:00 ile 17:30.

Adaylar başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçip randevu alması gerekmektedir. Ayrıca engelli adayların diğer engelli açığı olan firmalarla görüşmeleri için pazartesi günleri saat 10:00'da yunus emre kültür merkezinde gerçekleştirilen engelli-işveren toplu iş görüşmesine katılmaları gerekmektedir. %40 ve üzeri engelli raporu olan kişiler başvuru yapabilir.

YDA Muğla Dalaman Havalimanı Peyzaj Uzmanı Alımı iş kurumu üzerinden yayımladığı ilan ile alacak. Peyzaj mimarı alımına başvuru yapacaklar 00005193874 ilan numarası ile yapması isteniyor. Yemek ve servis destekli olarak ilana çıkılmıştır. 31 Ekim 2019 tarihinde başvurular sona erecektir.

Dalaman Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminallerini işletmekte olan YDA Havalimanı Yatırım ve İşletme A.Ş.’nin yeni terminalinde görevlendirilmek üzere Peyzaj Uzmanı aranmaktadır. Üniversitelerin Peyzaj Mimarlığı veya Bitki Koruma bölümlerinden mezun, Terminal ve Terminal çevremizde yer alan tüm yeşil alan ve bitkilerin; peyzaj düzenlemeleri, sulama, gübreleme, budama, hastalık ve zararlılarla mücadele, çim biçme, yabani otlarla mücadele, havalandırma gibi faaliyetler yürütecek, Disiplinli, düzenli ve sistemli, takip ve koordinasyon yetenekleri yüksek.

Bitki çeşitleri, peyzaj düzenleme ve bakım işlerinde deneyimli, Sert Peyzaj konusunda deneyimli. Kalite Yönetim Sistemleri konularında bilgi sahibi, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış. 35 yaşını aşmamış adaylar başvuru yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.