İŞKUR TYP 81 İl ve İlçe 2.755 kamu Personel Alımı Başvuruları Başladı

İŞKUR TYP 81 İl ve İlçe 2.755 kamu Personel Alımı Başvuruları Başladı

İŞKUR TYP 81 İl ve İlçe 2.755 kamu personel alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularını nasıl yapacak? TYP kamu ilanları yayımlanması ile başvuracaklar için şartlar ve başvuru ekranı verilmiştir.

İŞKUR TYP il ve ilçe 2.755 kamu personel alımı başvuruları başladı. Yayınlanan ilanlara başvurular nasıl yapılacak. Kamu ilanları için başvuracaklarda şartlar ve başvuru ekranı sayfa içerikte verilmiştir. TYP kamu personel alımı başvuruları için şuan 4 İl ve İlçe yayımladı. Her gün farklı şehirler yayımlayacağı üzere başvurular kısa süreli olacaktır.

İzmir iş ilanları, Burdur iş ilanları, Aydın iş ilanları ve Sakarya iş ilanları olarak yayımlanmıştır. Diğer şehirler her gün alım için yayım yapacağı üzere sayfamız üzerinden veya cep uygulamamız ile hemen alımlara ulaşabilirsiniz.

TYP kamu alımlarına başvuracaklar 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşından gün alamamış olması gerekiyor. Kamu haklarından mahrum olmaması talep ediliyor. Güvenlik görevlisi alımı için başvuracaklar silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi sertifikası isteniyor.

MEB çevre temizliği, güvenlik görevlisi, bakım onarım ve çevre düzenlemesi yapılmak üzere ilanlar peş peşe gelecek. Başvuracaklar için link adresi verilmiştir.

NOT; İŞKUR TYP personel alımı için başvuracaklarda ikamet şartı aranıyor. Bu kapsamda başvuracaklar o şehirde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

TYP başvurusu için tıklayın.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum