İŞKUR Üzerinden Üniversiteye 45 Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı

İŞKUR Üzerinden Üniversiteye 45 Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilan kapsamında Atatürk Üniversitesi uhdesinde istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu 45 güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı ilanı yapılmıştır. İlgili adayların başvuru şartları ve ilan detayları h

İŞKUR üzerinden Atatürk Üniversitesinde istihdam edilmek üzere 22 güvenlik görevlisi ile 23 temizlik görevlisi olmak üzere 45 personel alımı yapılacağı ilan edilmiş olup son başvuru tarihi 30 Aralık 2019 olarak verilmiştir. Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru detayı ve başvuru şekli aşağıda verilmiştir. Aşağıda İŞKUR başvuru şekli resimli olarak anlatılmıştır.

Atatürk Üniversitesi kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilana göre güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı ilanına ilgili adayların başvuruları İŞKUR resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için Türkiye İş Kurumuna kayıtlı olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, başvuru şartları arasında öğretim düzeyini taşıması, en az ilköğretim ve en fazla lise mezunu olması, kamu haklarından mahrum olmaması, 18 ila 40 yaş aralığında olması ve işini yaparken her hangi bir şekilde sağlık durumuna engel teşkil edecek bir probleminin bulunmaması gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi alımı başvurusu için tıklayınız.

Temizlik personeli alımı başvurusu için tıklayınız.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum