İŞKUR’dan 41 Bin Personel Alımı

İŞKUR’dan 41 Bin Personel Alımı

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada gelen talepler doğrultusunda toplamda 41 bin personel alımı yapılacağı ifade edildi.

İŞKUR kamu özel işçi alımı tarafından yapılan açıklama sonrasında birçok kişi başvuruların nasıl ve hani zamanlarda yapılacağının merak etmektedir. Bu anlamda başvuru yapmak isteyenler gerek internet üzerinden online başvuru gerekse bulundukları yerlerdeki İŞKUR şube müdürlüklerinden şahsen başvurularını yapabiliyorlar.

41 Bin Personel Alımı İçin Şartlar; İŞKUR 2019 yılı itibari ile şimdiye kadar 41 binlik bir personel havuzuna ulaşmış durumda görülüyor. Hem devlet hem de özel sektördeki talep edilen kadrolar için başvuru ise birçok kişinin tahmin ettiğinden çok daha kolay olarak gerçekleşiyor. Özellikle internet üzerinden başvuru yapılması ile birlikte artık süreç çok daha sağlıklı ve kolay işliyor. Burada en önemli nokta İŞKUR sitemine kayıt olmak çünkü kaydı olmayan kişilerin İŞKUR üzerinden iş başvurusu yapma hakları bulunmuyor.

Kriterlere Uyan İlanlara Başvuru; İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler İŞKUR internet sitesi üzerinden daha öncende yaptıkları kayıtlar üzerinden çeşitli ilanlara başvuru yapma hakkına sahiptir. Şartlar ve kriterlerin uyduğu ilanlara yapılan başvurular sonu değerlendirme aşamasında uygun görülen başvuru sahipleri telefon ile aranılarak yüz yüze mülakat yapmak için çağrılıyor. Bu sayede kişiler iş bulma sürecinde kendilerini tam olarak ifade edebilme şanslarına sahip oluyor. 41 bin kişilik kadronun kısa sürede yapılan başvurular ile dolması bekleniyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum