İŞKUR'dan dev alım; 7 bin 193 işçi alımı gerçekleştiriliyor

İŞKUR'dan dev alım; 7 bin 193 işçi alımı gerçekleştiriliyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel kuruluşlara 7 Aralık 2019 tarihi itibariyle 7 bin 193 sürekli veya geçici işçi alımı için 2 binin üzerinde ilan yayımlandı. Başvuru sahiplerinden seçilecek işçiler özel firmalarda beden işçisi olarak istihdam edile

İŞKUR üzerinden yayımlanan 7193 işçi alımı için güncel ilanlar devam ediyor. Binlerce firmanın yayımladığı alım duyurularında hiçbir kuruma gitmeden internet üzerinden başvuru yapabileceksiniz. 

Başvuru tarihleri;

Yayımlanan alımlarda başvuru tarihleri her ilan için değişiklik göstermektedir. Bazı ilanlarda başvuru süresi 1 gün iken bazılarında ise haftaları bulmaktadır. Bu yüzden başvuru tarihini kaçırmadan alım duyurusuna başvurmanız önem arz etmektedir.

İllere göre yayımlanan ilanlar;

Özel kurumlar hemen hemen 81 ilde alım için ilan yayımladı. Başta büyükşehirler olmak üzere yurdun 4 bir köşesinde alımlar yapılacak. Bunun için haberimizde yer alan bağlantıda iş ararken bulunduğunuz illere göre de alım ilanı filtreleyebileceksiniz. İşte yayımlanan bazı ilanlar;

Nasıl başvuru yapılır;

Başvuru yapacaklar İŞKUR e-şube hesabı açarak müracaat işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Hesaplarına giriş yaptıktan sonra haberimizde yer alan bağlantıya tıklayarak alım duyurularını listeleyebilir ve istenilen ilana başvuru yapabilirler.

Başvuru şartları;

Özel kuruluşların yayımladığı ilanlara başvurularda en az ilkokul mezunu olma şartı bulunmaktadır. Beden işçi alımında yayımlanan ilanlara göre farklılık göstermekle birlikte engelli statüde işçi alımı da olmaktadır. Ayrıca bazı firmaların özel şartları da adaylara sunulmaktadır. 

En güncel, en hızlı alım duyuruları için İŞKUR iş ilanları sayfamızı ziyaret edin. İŞKUR üzerinden yayımlanan beden işçisi alımı için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.