İSPER En Az Lise Mezunu İkamet Şartsız Kadrolu Kamu Personel Alımı

İSPER En Az Lise Mezunu İkamet Şartsız Kadrolu Kamu Personel Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilanda 2 unvanda 11 kamu personeli alınacağı açıklanmıştır. Adaylar için üst yaş ve ikamet şartı bulunmamaktadır.

İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İSPER bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu 11 kamu personeli alınacaktır. Başvuru şartları ve bütün detaylar haberimizde yer almaktadır.

İstanbul Büyükşehir personel alımı için başvuru zamanı ve başvuru şekli.

Adaylar başvurularını 14 Kasım 2022 tarihine kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı kariyer sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklardır.

İdari Destek Görevlisi alımı için (5 personel) En az Lise tercihen Üniversitelerin Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri gibi Önlisans bölümlerinden mezun olmak.

Kariyer Danışmanı alımı için (6 personel) Tercihen Üniversitelerin rehberlik ve psikolojik danışmanlık, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, insan kaynakları yönetimi, iktisat işletme kamu yönetimi maliye Psikoloji Sosyoloji veya endüstri mühendisliği bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak ve bu alanda tercihen en az 2 yıllık iş deneyimine sahip olmak.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.