İstanbul 3980 TL Maaşla 15 Memur Alımı

İstanbul 3980 TL Maaşla 15 Memur Alımı

Kadrolu memur alımı ilanlarını takip eden adaylar için ilanlar yayınlanmaya devam ediliyor. Son yayınlanan ilanda İstanbul Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından 3980 TL maaşla memur alımı yapılacağı açıklandı.

İstanbul İş İlanlar

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından 3980 TL maaşla 15 memur alımı yapılacağı yayınlandı. Zabıta kadrolarına alım gerçekleşecektir. Başvurularda öğrenim durumu şartları değişkenlik gösteriyor. Adaylar dikkatlice inceleyip başvuru yapması gerekiyor.

Başvuru tarihi ve şekli;

Başvuru 2 Kasım ile 06 Kasım 2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (mesai günlerinde saat 10:00-16:00 arasında) Pınar Mahallesi, Günyüzü Sokak No:2 - Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan Sarıyer Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedir.

Zabıta alımı 9 kişi için şartlar; Yerel Yönetimler Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. KPSS 60 puanı olması gerekmektedir.

Zabıta memuru alımı 3 kişi için şartlar: Adalet Ön Lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. En az KPSS 60 puanı olması gerekmektedir.

Zabıta 3 kişi için şartlar: Yerel Yönetimler Ön Lisans programından mezun olmak, İngilizce YDS’de En Az (C) düzeyinde puan almış olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 60 puanı olması gerekiyor.

Başvuracaklarda aranan ortak şartlar:

Öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak ön lisans 2018-KPSSP93 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, 60 puan ve üzeri KPSS puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/a Maddesi’nde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. (Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.),

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Yabancı Dil Sınavı şartı aranan kadrolar için YDS İngilizce sınavından en az (C) seviyesinde puan almış olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.