İstanbul Belediyesi Üniversiteli Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

İstanbul Belediyesi Üniversiteli Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

İstanbul iş ilanları olarak yayımlanan ilan ile birlikte bir yeni istihdam ilanı yayımlandığı ve alımların İstanbul Belediyesi personel alımı olarak ilan edildiği belirtildi. Alımlar dahilinde KPSS şartı aranmazken, üniversite mezunu adaylara öncelik tanı

Türkiye genelinde devam eden belediye personel alımı süreçleri kapsamında İstanbul Belediyesi tarafında personel alımı ve işçi alımı yapılacağı açıklandı. Alımların daimi nitelikte yapılacağı ilan edilirken, başvuruların ise bu hafta sona ereceği ifade edildi.

Yayımlanan ve aracı kurumlar vasıtası ile kamuoyunu bilgisine sunulan ilanlar dahilinde edinilen bilgilere göre İstanbul Belediyesi personel alımı olarak çıkılan ilanda yapılacak görevlendirmeler bir organizasyon şirketinde gerçekleştirilecektir.

Sarbel Organizasyon Temizlik Spor Hizmetleri İnşaat Gıda San. Ve Tic. A.Ş. şirketi tarafından yapılacak olan personel alımı süreci için adayların unvan ve kontenjan bilgilerine de yer verilmiştir.

Verilen bilgilere göre; alımların 1 kişilik kontenjan ile sınırlı olmak koşulu ile Analist Veri Hazırlama ve Kontrol Elemanı olarak görev yapacağı açıklanırken; bir diğer istihdamın ise Büro ve Saha Hizmetleri personeli olarak alınacağı ilan edilmiştir.

Bahsi geçen alımlar için Büro ve Saha Hizmetleri adaylarının 25-40 yaş aralığında, askerliğini tamamlayan erkek adaylar olması gerekmektedir.

Diğer alımlar dahilinde Analist Veri Hazırlama ve Kontrol Elemanı alımı için başvuru yapacak olan adayların ise; 20-35 yaş aralığında ve üniversite mezuniyeti şartı aranmaktadır.

İstanbul iş ilanları için başvurularda son başvuru tarihi 23.9.2019 tarihi olup; Pınar Mah. Günyüzü Sk. No:2 Sarıyer/İstanbul  adresine şahsen başvuruların teslim edilmesi gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.