İstanbul Polisevi Şube Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı

İstanbul Polisevi Şube Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı

İstanbul Polisevi Şube Müdürlüğünden yapılan ilanda 14 Kamu işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 02 Aralık 2016 olarak açıklanmıştır.

Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğüne alınacak personel İstanbul Baltalimanı Polisevinde çalışacak olup 1 kişi Bayan Kuaförü, 1 kişi soğuk mezeci, 2 kişi genel alan temizleme, 1 kişi Izgara Ustası, 4 kişi Garson, 4 kişi Temizlik görevlisi ve 1 kişi bulaşıkçı olmak üzere toplam 14 kişi çalıştırılacağı belirtildi.

Yayınlanan bu ilanlara kişisel durumu ‘’ normal ‘’ olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) olanlarda başvurabilir. Başvuru talep sayısının tamamı Noter huzurunda kuraya tabidir. İş Kur üzerinden iş ilan numaraları veya Şahsen başvuru yapılacaktır. İstanbul iş ilanalrı kariyer.

Alınacak Bayan Kuaförü 1 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Bayan Kuaförü konusunda becerilerinin olması gerekmektedir.Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484440 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Soğuk Mezeci 1 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Soğuk mezeler konusunda deneyim ve beceri sahibi olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484436 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Genel alan Temizliği 2 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Temizlik ve çevre düzeni konusunda becerilerinin olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484423 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Izgara Ustası 1 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Köfte, et, tavuk ve balık ızgaralama konusunda becerilerinin olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484418 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Garson 4 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Müsteri karşılama ve servis konusunda becerilerinin olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484409 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Temizlik Görevlisi 4 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Kat hizmetlerive temizliği konusunda becerilerinin olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484393 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Alınacak Bulaşıkçı 1 kişi için şartlar: İlköğretim ve Ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve Temizlik ve hijyen kuralları konusunda becerilerinin olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş Kur iş ilanı 00003484384 no ile Şahsen başvuru yapabilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.