İzmir Büyükşehir Belediyesi 17 İşçi Alım İlanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 17 İşçi Alım İlanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 17 kişi olarak açıklandı. Başvurular 02 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 16 kişi Aşçı ve 1 kişi Kasiyer Personeli olmak üzere toplam 17 kişi istihdam edileceği açıklandı.

İzmir Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 16 kişi Aşçı alımı için şartlar: 16 kişi en az 1 ay iş tecrübesine sahip olması, Aşçılık belgesine sahip olması ve Erkek adaylar için askerlik yapmış yada muaf olması gerekmektedir. Aşçılar için Mesleki Yeterlilik belgesi olması şart.

İzmir Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi Kasiyer İşçisi için şartlar: 1 kişi Lise ve dengi okulu mezunu olması, en az 1 ay iş tecrübesine sahip olması ve Erkek adaylar için askerlik yapmış yada muaf olması gerekmektedir.

İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen veya Talatpaşa bulvarı no: 59 K3 Alsancak İş merkezi İzmir 02 Ocak 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Başvuru görüşmeleri Ebru Okay ile görüşülecektir.

Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. İzmir iş ilanları kariyer.

Başvuracak adaylar İzmir’e istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar 02 Ocak 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.