İzmir İZBELCOM 41 İşçi Alımı Yapıyor

İzmir İZBELCOM 41 İşçi Alımı Yapıyor

İZBELCOM İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli pozisyonlarda istihdam edilecek 41 işçi alımı yapılacaktır.

İzmir İZBELCOM tarafından yayınlanan ilan ile 41 işçi alımı yapılmaktadır. İşçiler için başvuru süresi 19-20 ve 21 Mart 2020 tarihlerinde alınacaktır. Başvurular şirketin CV bankasına CV bırakılmak suretiyle yapılacaktır. Diğer yollardan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. CV’ler değerlendirilecek ve başvuru süresinin sona ermesinden itibaren 1 hafta içinde uygun görülen adaylarla irtibata geçilecektir. İşe alınan kişiler İzmir il sınırları içinde tam zamanlı olarak çalışacaktır.

İlan kapsamında fizikçi, biyolog, teknisyen, vasıfsız işçi, sıhhi tesisatçı, mühendis, kepçe operatörü, iş makinesi operatörü, büro personeli ve tekniker pozisyonlarına alımlar yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Adaylardan genel ve özel başvuru şartlarını sağlamaları istenir. Genel şartlar olan askerlikle ilişiği olmayan, görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmayan, adli sicil kaydı temiz olan adaylar başvuru yapabilecektir. Adaylar tekli, ikili ya da üçlü vardiya sistemine göre çalışmaya uygun olmalıdır.

Özel şartlar içinse her bir aday başvuru yapacağı pozisyona ilişkin başvuru koşullarını incelemelidir. Adaylardan eğitim, deneyim, sertifika, ehliyet gibi bazı şartlar aranmaktadır. İlan kapsamında çeşitli pozisyonlarda alım yapıldığı için başvuru koşulları oldukça detaylıdır.

Geri dönüş yapılan adaylar görüşmeye alınacaktır ve uygun görülen kişiler işe alınacaktır. Adaylar işe alındıktan sonra bazı belgeleri daha teslim etmeleri gereklidir.

İzmir personel alımı içerisinde detaylar verildi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.